Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Bobcatsi ostaju bez Bella 4 mjeseca?

Bek šuter Charlotte Bobcatsa, Raja Bell, ozlijedio je ligament lijeve šake i mora donijeti odluku hoæe li se podvrgnuti operaciji od koje bi oporavak trajao do 4 mjeseca.

Bell je voða i najbolji obrambeni igraè Bobcatsa, njegova ozlijeda je snažan udarac za momèad. Iako bi mogao igrati ozlijeðen, to bi znaèilo prolazak kroz rigorozan proces lijeèenja.

“Koliko sam razumio, ako odem na operaciju, oporavak bi mogao potrajati do 4 mjeseca. Ovo je razoèaravajuæe za mene,” rekao je Bell. “Veselio sam se sezoni i nadao sam se da æu biti zdrav i dobro igrati.”

Ako Bobcatsi budu bez Bella duži period, teško da æe ostvariti napredak od prošlogodišnjeg rezultata 35-47 i po prvi put uæi u doigravanje. Bobcatsi su prošle sezone ispali iz utrke za doigravanje kada je Bell zadobio manje ozlijede krajem sezone.

“Mislim da nismo onoliko obeshrabreni koliko se èini,” rekao je trener Bobcatsa, Larry Brown. “Vidjeti æemo što æe se dogoditi u sljedeæih nekoliko dana i tada æemo moæi donijeti bolju odluku o tome koju metodu lijeèenja odabrati.”

Bell je odmah nakon ozlijede snimio ruku i nalazi rendgena su bili negativni, ali su daljnji testovi pokazali da se radi o djelomiènom rastrgnuæu ligamenta.

“Pokušati æemo zakljuèiti koja bi daljnja akcija bila najbolja za mene osobno,” kaže Bell. “Oèito je da imam odgovornost prema Bobcatsima. Želiš odabrati rješenje koje æe biti dobro za svih tako da nitko ne bi bio ošteæen.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE