Saturday, December 9, 2023

ZADNJE OBJAVE

Bobcatsi pregovaraju sa Sloanom

Najlošija momèad ove sezone u košarkaškoj NBA ligi Charlotte Bobcatsi u petak poèinju pregovore oko moguæeg angažmana Jerryja Sloana kao novog trenera.

U èetvrtak je legendarni strateg i èlan košarkaške Kuæe slavnih potvrdio da su ga kontaktirali iz Charlotte, te da je spreman za razgovor.

“Sutra (u petak op.a.) bih se trebao sastati s èelnicima Bobcatsa. Do sada nije bilo kontakata s drugim klubovima, a ne bih niti prihvatio pregovore da nisam zaniteresiran za tu poziciju. Puno je tu otvorenih stvari i nepoznanica po pitanju što konkretno žele i kakve planove imaju u Charlotti za buduænost i zato i idemo razgovarati”, poruèio je 70-godišnji Sloan koji je nezaposlen od razlaza s Utahom u veljaèi 2011. godine. Na kormilu Jazza proveo je 23 sezone.

Osim Sloana, kao kandidati za klupu momèadi koja je sezonu okonèala s najgorim omjerom u povijesti 7-59, spominju se Patrick Ewing, Nate McMillan, Dave Joerger, Mike Malone, Nate Tibbetts, Mike Dunlap i Stephen Silas, te pomoæni trener Indiana Pacersa Brian Shaw.

Latest Posts

NE PROPUSTITE