Thursday, April 18, 2024

ZADNJE OBJAVE

Bogat božićni program u NBA ligi

Božićno doba uvijek je bilo lijepo razdoblje za NBA fanove. Liga uvijek na sam blagdan Božića zakaže jedne od najzanimljivijih i dugo iščekivanih utakmica sezone, kao što će biti i ove godine.

Program na Božić u 18 sati po našem vremenu u Madison Square Gardenu otvaraju New York Knicksi i Philadelphia 76ersi. Čeka nas dvoboj dvije ekipe koje se izravno bore za mjesto u playoffu, te okršaj mladih zvijezda Kristapsa Porzingisa i Bena Simmonsa. U redovima Philadelphije gledat ćemo i našeg Darija Šarića, te sjajnog Joela Embiida.

Nakon toga u 21 sat slijedi prava poslastica. U Oracle Areni u Oaklandu čeka nas okršaj prošlogodišnjih finalista Golden State Warriorsa i Cleveland Cavaliersa. Hoće li se LeBron James uspjeti revanširati Kevinu Durantu za poraz u prošlogodišnjem finalu? Podsjetimo se kako je to izgledalo prošli Božić, kada su se ove ekipe sastale u Clevelandu.

Nakon te utakmice u Bostonu se sastaju domaći Celticsi i Washington Wizardsi. Ove dvije ekipe prošle su godine odigrale fantastičnu playoff seriju u sedam utakmica u kojoj su Kelti ipak bili uspješniji. Hoće li tako biti i ovaj put, provjerite od 23:30 kada kreće utakmica u bostonskom TD Gardenu.

Od dva sata u noći čeka nas obračun Oklahome i Houstona, koji su nam prošle godine također pružili sjajne utakmice u doigravanju. Može li Oklahoma nakon Warriorsa skinuti i vodeću ekipu Zapadne konferencije?

Fantastične utakmice za Božić zaključit će obračun u Staples Centru gdje će domaći Los Angeles Lakersi dočekati sjajne Minnesota Timberwolvese. Ovo će biti obračun dvije sjajne mlade ekipe koji svakako vrijedi pogledati od 4:30 u noći.

Redakcija NBACRO portala želi vam sretan Božić uz uživanje u sjajnim utakmicama!

Latest Posts

NE PROPUSTITE