Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Bogdanović: Još uvijek me prođu trnci kada igram za reprezentaciju

S mislima koje su već na FIBA ​​Svjetskom prvenstvu 2019., Bogdan Bogdanović je porazgovarao s FIBA-om o reprezentaciji Srbije, njegovom debiju u državnom dresu i želji da motivira čim više klinaca za bavljenje košarkom. Podsjetivši na svoj prvi poziv u reprezentaciju iz 2010. godine, spomenuo je:

Prvi put kada sam saznao da sam izabran da budem dio reprezentacije sam se osjećao nevjerojatno. Mogu reći da još uvijek osjećam iste trnce koje sam osjećao tada.

Prvo što ste čuli kad ste odrastali – svi najbolji igrači igrali su za reprezentaciju, istaknuo je Bogdanović. Način na koji su predstavljali zemlju bio je nevjerojatan. Oni su nas u to vrijeme motivirali. Posebno mi se čini što sada ja mogu motivirati djecu u svojoj zemlji. I učiniti ljude ponosnima. Ne moraju čak ni igrati košarku da bi se osjećali motivirano.

O Svjetskom prvenstvu 2019. godine koje će se održati u Kini:

Volim igrati sve vrste turnira koje organizira FIBA. (FIBA Basketball) Svjetsko prvenstvo ili FIBA EuroBasket, uvijek je dobro igrati i biti tamo sa svojom ekipom i natjecati se.

Latest Posts

NE PROPUSTITE