Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Bogdanović najbolji u rapsodiji Netsa, Warriorsi lako protiv Rocketsa, 76ersi ponovno uspješni

U utakmici večeri Warriorsi su u Houstonu svladali Rocketse, 76ersi u ludoj završnici došli do treće pobjede zaredom, a Hornetsi su se poigrali s Raptorsima na domaćem terenu. Brooklyn Netsi u pobjedi nad Pelicansima imali su jako dobru šutersku večer, a Lakersi su prekinuli niz od pet poraza zaredom pobjedom nad Pacersima.

Charlotte Hornets – Toronto Raptors 113:78

Fantastičnu utakmicu odigrali su Hornetsi u pobjedi protiv Raptorsa. Najbolji u njihovim redovima bio je Kemba Walker koji je ubacio 32 poena, osam dodavanja i četiri skoka. Frank Kaminsky III. imao je 16 poena, osam skokova, tri ukradene. Kod Raptorsa najbolji su bili DeMar DeRozan s 23 poena, tri skoka i dva dodavanja i Kyle Lowry koji je ubacio 24 poena, tri dodavanja. U drugom poluvremenu Raptorsi su samo ubacili 30 poena.

Philadelphia 76ers – Portland Trail Blazers 93:92

U uzbudljivoj završnici 76ersi uspjeli doći do treće pobjede zaredom i osme u posljednjih deset utakmica. Najbolji kod domaćina bio je Ersan Ilyasova s 24 poena, šest skokova, dva dodavanja i dvije ukradene. Robert Covington je imao 22 poena, šest skokova. Joel Embiid je ubacio 18 poena, deset skokova, pet dodavanja i četiri blokade. Dario Šarić imao je lošu šutersku večer. Ubacio je samo tri poena uz šut 1-12, šest skokova i tri dodavanja. Kod Blazersa najbolji je bio Damian Lillard s 30 poena, pet skokova. C.J. McCollum je ubacio 16 poena, četiri skoka, četiri dodavanja i tri ukradene.

Orlando Magic – Milwaukee Bucks 112:96

Orlando je na domaćem terenu uspio svladati Buckse. Elfrid Payton je imao 20 poena, šest dodavanja, četiri skoka i tri ukradene. Aaron Gordon je imao 17 poena, osam skokova, tri dodavanja i dvije ukradene. Mario Hezonja je igrao 13 minuta. Imao je tri poena i četiri skoka. Damjan Rudež je odigrao dvije minute, bez učinka. Kod Bucksa najbolji je bio Jabari Parker s 25 poena, šest skokova i šest dodavanja. Giannis Antetokounmpo je imao 17 poena, 14 skokova i pet dodavanja. Mirza Teletović je igrao 15 minuta i ubacio je dva poena.

Memphis Grizzlies – Sacramento Kings 107:91

Memphis je na domaćem terenu lako nadigrao Sacramento. Marc Gasol je imao 28 poena, devet skokova i četiri dodavanja. Zach Randolph je ubacio 20 poena, deset skokova i dva dodavanja. Mike Conley je upisao 16 poena, osam dodavanja, osam skokova i dvije ukradene. Kod Kingsa najbolji je bio DeMarcus Cousins s 19 poena, deset skokova i dva dodavanja.

Houston Rockets – Golden State Warriors 108:125

Warriorsi su se u gostima poigrali s Rocketsima. Ključna je bila treća četvrtina koju su pobijedili 37:22. Kevin Durant je ubacio 32 poena, sedam dodavanja, četiri skoka i dvije ukradene. Stephen Curry je imao 24 poena, sedam dodavanja. Kod Rocketsa najbolji je bio Clint Capela s 22 poena, 12 skokova. James Harden je imao 17 poena, 11 dodavanja, sedam skokova.

Atlanta Hawks – Chicago Bulls 102:93

Atlanta je na domaćem terenu svladala Bullse. Već su na poluvremenu imali 29 poena razlike, a na kraju su se malo opustili. Dennis Schröder je predvodio ekipu s 25 poena, šest dodavanja i tri skoka.  Paul Millsap je imao 14 poena, devet skokova i dva dodavanja.  Kod Bullsa najbolji je bio Jimmy Butler s 19 poena i tri dodavanja.

New Orleans Pelicans – Brooklyn Nets 114:143

Odlična šuterska večer Netsa u gostima. Imali su čak osam igrača s dvoznamenkastim brojkama. Brook Lopez je imao 23 poena, osam skokova, tri dodavanja i tri blokade. Bojan Bogdanović je ubacio 23 poena, šest skokova i dva dodavanja. S klupe Caris LeVert je imao 17 poena, šest dodavanja i pet skokova. Kod Pelicansa najbolji je bio Anthony Davis s 22 poena, devet skokova, četiri dodavanja i dvije blokade. Jrue Holiday je imao 12 poena, osam dodavanja i tri skoka.

Dallas Mavericks – Utah Jazz 107:112 (OT)

Jazzeri su nakon produžetaka uspjeli doći do pobjede u Dallasu. Najbolji u njihovim redovima bio je Rudy Gobert s 27 poena, 25 skokova i dvije blokade. Gordon Hayward je imao 26 poena, sedam skokova i četiri dodavanja. Kod Mavsa najbolji je bio Harrison Barnes s 19 poena, pet skokova. Deron Williams je imao 16 poena, osam dodavanja i četiri skoka. Seth Curry je ubacio 15 poena i tri skoka.

Los Angeles Lakers – Indiana Pacers 108:96

Lakersi su prekinuli niz od pet poraza zaredom, pobjedom na domaćem terenu. Louis Williams je imao 27 poena, četiri skoka i tri dodavanja. Nick Young je ubacio 15 poena, pet trica. Brandon Ingram je imao 15 poena, sedam skokova, dva dodavanja i tri ukradene. Ivica Zubac je odigrao šest minuta, ubacio je četiri poena. Kod Pacersa najbolji je bio Paul George s 21 poenom, šest skokova, dva dodavanja i dvije ukradene. Myles Turner je imao 15 poena, četiri skoka, dva dodavanja, tri ukradene i dvije blokade.

Latest Posts

NE PROPUSTITE