Sunday, July 21, 2024

ZADNJE OBJAVE

Bogdanović nakon debija: Bio sam vrlo nervozan

Sinoć su igrači Brooklyn Netsa odigrali prvu predsezonsku utakmicu u kojoj su slavili rezultatom 111:94 protiv Maccabija iz Tel Aviva na svome parketu. Utakmica kao utakmica nije bila previše bitna i služila je za uigravanje za nadolazeću sezonu, no sigurno će ostati u pamćenju hrvatskom košarkašku Bojanu Bogdanoviću kojemu je to bio prvi nastup u dresu Netsa.

Bojan je utakmicu započeo u početnoj petorci, zajedno s Deronom Williamsom, Brookom Lopezom, Joeom Johnsonom i Kevinom Garnettom. Odigrao je 26 minuta tijekom kojih je ubacio 8 poena, uz šut iz igre 3/8, od čega 2/4 iza linije za tri poena. Vrlo se dobro kretao po terenu bez lopte i možemo očekivati da će nakon početnog perioda uigravanja biti sve bolji.

“Bio sam vrlo nervozan”, priznao je Bogdanović nakon susreta. “Uvijek sam uzbuđen i nervozan prije utakmica, ali ovo je bilo više nego inače. Također, malo me iznenadilo kada je trener rekao da počinjem susret u prvoj petorci, no zbog toga sam bio sretan i ponosan.”

O dojmovima nakon prve odigrane utakmice, Bojan je rekao: “Sve je drugačije. Moram šutirati puno puta da uđem u ritam, da dobijem osjećaj o udaljenosti koša, dosta je drugačije u odnosu na Europu. Nadam se da ću se ubrzo priviknuti na sve.”

Netsima sada slijedi odlazak na “drugi kraj svijeta”, točnije u Kinu, gdje će u nedjelju odigrati svoju drugu predsezonsku utakmicu, protiv Sacramento Kingsa, koji su noćas svladali Toronto Raptorse 113:106.

Latest Posts

NE PROPUSTITE