Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Bogdanović: Prilagodba nije laka

Hrvatski reprezentativac i igrač Brooklyn Netsa, Bojan Bogdanović, ne pruža blistave igre na početku svoje rookie sezone.  U prve dvije utakmice, u kojima je igrao u prosjeku 25.5 minuta, prosječno je zabio 4.5 poena šutirajući 30.8 posto iz igre. Ubojiti šuter pogodio je samo jednu tricu iz šest pokušaja. Sam priznaje kako su mu udaljena linija za tri poena i mnogo 1 na 1 obrane, za razliku od Europe gdje se puno više igra zona,  najteže stvari na početku avanture preko “bare”.

„Mislio sam kako će prilagodba biti laka, ali ne teče onako kako sam ja očekivao“, rekao je 25-godišnji igrač novinarima nakon nedjeljnog treninga. „Sretan sam jer imam minute na raspolaganju, igram, ali  i znam kako trebam biti puno agresivniji i početi igrati bolje.“

Lionel Hollins mu pak daje podršku i ohrabruje ga da igra svoju igru. „Rekao sam mu da nema veze što promašuje. Sljedeći put kada će biti otvoren, mora šutirati. To je samo košarka. Želim da ostane agresivan i pun samopouzdanja“, zaključio je Hollins.

Bogdanović dodaje kako mu je Hollins rekao, kada ga je izvadio u prvom poluvremenu, da mora biti mnogo agresivniji. „Drugo poluvrijeme sam bio agresivniji, ali nisam pogodio šuteve koje sam uzeo“, rekao je.

„Svi mi pokušavaju pomoći i ohrabruju me. Govore mi da sam dobar igrač i da moram igrati isto kao i u Europi jer izgledam sramežljivo na terenu i da trebam biti mnogo agresivniji“, zaključuje Bogdanović. „Najbolja stvar je ta što je već sutra novi dan, pa se nadam da će već sutra biti bolje.“

Latest Posts

NE PROPUSTITE