Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Bogdanović starter, Lopez propušta otvaranje sezone

Košarkaši Brooklyn Netsa otvaraju novu NBA sezonu večerašnjom gostujućom utakmicom kod Boston Celticsa. U sastavu neće biti Brook Lopez, no hrvatskim navijačima je važnije da bi susret od prve minute trebao započeti Bojan Bogdanović.

Pola sata nakon ponoći Netsi će započeti svoju prvu utakmicu nove sezone, a samim time će i Bogdanović debitirati u najjačoj ligi svijeta. Iako još nije službeno potvrđeno, novinari koji prate Netse su najavili Bogdanovića u početnoj petorci, što stoji i u najavi utakmice. Bojan bi tako trebao postati prvi rookie od Kenyona Martina i Stephena Jacksona (2000. godina) koji je započeo susret u početnoj petorci Netsa na otvaranju sezone.

Uz Bogdanovića bi na parket trebali istrčati Deron Williams, Joe Johnson, Kevin Garnett i Mason Plumlee, koji će zamijeniti ozlijeđenog Brooka Lopeza. Lopez ima ozlijeđeno stopalo te se očekuje da uskoro zaigra na parketu, no trener Lionel Hollins ne želi previše riskirati i prebrzo ga vratiti u igru.

Treba napomenuti i da će ova sezona biti 20. sezona u karijeri velikana Kevina Garnetta. Time on postaje tek četvrti igrač u povijesti lige koji je u NBA ligi proveo 20 sezona, što su postigli još samo Robert Parish, Kevin Willis i Kareem Abdul-Jabbar.

Latest Posts

NE PROPUSTITE