Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Bogdanović:”Jedva čekam da sezona krene”

Mjesto radnje – Hotel Encore, Las Vegas. Trenutno najnoviji i najluksuzniji hotel u gradu, mjesto je na kojem je Utah Jazz predstavio dva najveća pojačanja za novu sezonu. Jedno od ta dva pojačanja je i naš Bojan Bogdanović, a uz njega predstavljen je i Mike Conley. Babo je odabrao broj 44, a evo što je rekao o novom klubu:

“Čast mi je što sam dio ove organizacije i ovdje sam pronašao dobru situaciju. Sretan sam što me je Utah nazvao, znao sam da imaju širok roster, znao sam da je Conley stigao, da su Mitchell, Gobert, Ingles briljantna mješavina mladih i veterana, a ja sam uzbuđen zbog svega što ovaj tim može učiniti. Jazz je bio jedna od najboljih napadačkih momčadi, ali i jedna od najboljih obrambenih momčadi u NBA prošloj sezoni. Budući da imamo prilično širok roster, možda i širi od bilo koga drugoga, to omogućuje veliki broj rotacija, puno kombinacija koje možemo koristiti tijekom igre. Jedva čekam početak sezone “, rekao je Bogdanović pred američkim novinarima.

Mike Conley rekao je da je uzbuđen što će zaigrati zajedno s Bogdanovićem i kako se nada da je pred njima velika sezona.

Latest Posts

NE PROPUSTITE