Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Bogut: Bit æu spreman za sljedeæu sezonu

Centar Andrew Bogut prošle je sezone odigrao samo 12 utakmica, od kojih niti jedna nije bila za njegov novi klub, Golden State Warriorse.

Bogut je krajem sijeènja ove godine slomio gležanj i tako nastavio niz sezona obilježenih ozljedama. U ožujku je sa Stephenom Jacksonom zamijenjen u Golden State Warriorse koji su Bucksima dali Kwamea Browna, Montu Ellisa i Ekpea Udoha.

“Definitivno želim biti spreman za trening kamp, i mislim da æu biti blizu tome”, rekao je Bogut. “Svakako mislim da æu biti spreman za prvu utakmicu sezone. To mi je cilj, bez obzira na to koliko æu igrati u predsezoni. Moram biti pametan sa svojim gležnjem. Nema smisla pokušati se vratiti 1. listopada kada mi dodatan tjedan odmora može znaèajno pomoæi. Pokušati æu biti spreman za kamp, ali glavni cilj mi je biti 110% spreman za prvu utakmicu sezone.”

U 12 utakmica prošle sezone, kao starter Bucksa, Bogut je ostvario uèinak od 11,3 poena i 8,3 skoka za 30,3 minute igre po utakmici. U karijeri ima nešto bolji uèinak od 12,7 poena i 9,3 skoka po utakmici.

Latest Posts

NE PROPUSTITE