Wednesday, November 30, 2022

ZADNJE OBJAVE

Andrew Bogut demantirao dolazak u Cibonu!

Prièe, glasine i moguæa pojaèanja europskih klubova na raèun potencijalnog lockouta u sljedeæoj NBA sezoni sve su èešæe. Jedna od mnogih vijesti vezanih uz tu vrstu prièa bila je i današnja prièa o dolasku Andrewa Boguta sa dvojicom suigraèa u zagrebaèku Cibonu.

- Advertisement -

Roðeni Australac hrvatskih korijena danas je na svom Twitter raèunu demantirao svu tu ipak neslanu šalu koja je bila prodana u našim medijima.

“Upravo sam èuo da potpisujem za Cibonu ako doðe do lockouta!? NIKADA nisam razgovarao sa predsjednikom košarkaškog kluba Cibona tako da nisam baš siguran od kuda dolaze ovi komentari i na èemu su temeljeni.”

Inaèe, veæina hrvatski internetskih stranica koja je danas prenijela tu vijest je spomenula i moguæi dolazak dvojice suigraèa. U prièu su navodno bili upleteni Michael Redd i Brandon Jennings.

- Advertisement -

26-godišnji centar je ovu sezonu okonèao sa prosjekom od 12,8 poena, 11,1 skokova i 2 asistencije po susretu. No, zbog ozljede ruke je propustio i 17 utakmica. Za kraj je Bogut na svojem Twitter profilu zapisao:

“Moja jedina briga je oporaviti desni lakat i poraditi na svojoj igri ovoga ljeta.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE