Friday, August 12, 2022

ZADNJE OBJAVE

Bojan Bogdanović ipak ostaje u Europi

Iako je prošloga tjedna većina američkih medija pisala da će Bojan Bogdanović igrati sljedeće sezone u NBA ligi, došlo je do određenih komplikacija te izgleda da će Bojan još jednu sezonu odraditi u Turskoj.

- Advertisement -

Generalni menadžer Brooklyn Netsa, Billy King danas ujutro je porazgovarao s novinarima te otkrio da je dolazak Bojana u NBA ligu vrlo upitan.

“Postoje određeni problemi. Još sam uvjeren da ga možemo dovesti, ali sam i malo zabrinut”, priznao je King te dodao: “Ako ga ne uspijemo dovesti, imamo plan B.”

Bogdanović je i sam izjavio kako su šanse za dolazak u NBA 50%, a veliki uteg koji bi mogao prevagnuti na stranu ostanka u Fenerbahčeu je Željko Obradović, jedan od najboljih europskih trenera, koji želi zadržati Bogdanovića u Turskoj barem još jednu sezonu, koliko mu traje ugovor.

- Advertisement -

Nakon nekoliko sati King je obavijestio da su ipak odustali od dovođenja Bogdanovića. Pojavio se problem oko otkupa njegova ugovora od Fenerbahčea, tako da će Hrvatska i sljedeće sezone biti bez svog predstavnika u najjačoj ligi svijeta.

Latest Posts

NE PROPUSTITE