Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Bojan Bogdanović je jedan od najpoželjnijih šutera u free agencyju

Američki mediji smatraju da je Bojan Bogdanović jedan od najpoželjnijih šutera za potpisati u nadolazećem free agencyju.

Bogdanović će zasigurno dobiti veću plaću od prošlogodišnje u iznosu od 10,5 milijuna dolara. Iza njega su dvije najbolje godine dosadašnje NBA karijere, prosječno je zabijao 16,1 poena po utakmici uz šut od 48,7 posto iz polja – uključujući 41,3 posto za tri poena, a sve to u 161 nastup za Indiana Pacerse.

Bogdanović je u prošloj sezoni šutirao 42,5 posto za tricu te je predvodio Pacerse u tom segmentu. Tijekom prošle sezone je zabio 38 trica iz lijevog kuta, čime je zauzeo četvrto mjesto u NBA, a samo tri trice su mu nedostajale do vodećeg Stephena Curryja.

Bogdanović svojoj budućoj potencijalnoj momčadi može osigurati širinu, ali nije ograničen na to da bude spot-up strijelac, može vrlo dobro asistirati suigračima kao i prodrijeti prema košu kada je to potrebno.

Iako 30-godišnjak nije defanzivni specijalac, Bogdanović je već više puta dokazao da može odlično obrambeno pokriti najbolje protivničke igrače i možemo zaključiti da će naš najbolji igrač svakako biti dodana vrijednost svakoj momčadi koja ga potpiše.

Latest Posts

NE PROPUSTITE