Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Bojan Bogdanović o budućnosti Netsa

Bojan Bogdanović je u zadnjih 17 utakmica popravio svoj postotak šuta. Što se dogodilo s Bojanom u zadnjih 17 utakmica? Zadnjih 17 utakmica New Jersey Netsi imaju novog trenera. Lionel Hollins je dobio otkaz 10.01. pri omjeru pobjeda i poraza 10-27, a na klupi ga je naslijedio Tony Brown. Dolaskom Browna, Bojan je iz startne petorke preselio na klupu što mu očito nije poremetilo koncentraciju i ritam.

Nisam to ni znao, ne znam, možda igramo malo brže, imamo bolji protok lopte te pronalazimo više otvorenih pozicija za šut. Možda zato imam bolje brojke“, izjavio je Bogdanović medijima na All-Star vikendu gdje je kao jedini predstavnik Netsa na cijelom All-Star eventu predstavljao ekipu svijeta u utakmici nadolazećih zvijezda.

Bojan se ipak nije dao navući na priču i kritizirati bivšeg trenera. “Hollins mi je bio dobar, doveo me iz Europe i dao mi priliku u startnoj petorci. Nemam ništa protiv njega. S Brownom igramo malo bolje, igramo bolje kod kuće, šutiramo bolje kod kuće, dečki s klupe igraju bolje, Markel Brown je odličan dok prije nije ni igrao. Imamo dobre rookieje u Rondae Hollis-Jeffersonu i Chris McCulloughu i tu vidim priliku za napredak Netsa.

Zadnjih 17 utakmica Bojan je popravio ukupni postotak šuta s 42% na 44% dok je šut za tri koša znatno popravio, s 32% na 44%. Ukupan broj koševa mu je pao sa 9,5 na 9,2 ali je podigao prosjek PER36 sa 12,3 na 14,7 koševa.

Na pitanje o budućnosti Netsa Bojan je izjavio: “Treba na GM, trenutno ne znamo tko vuče konce, moramo čekati ljeto i vidjeti tko će biti novi GM, hoće li doći novi trener ili će Tony ostati i tko će od igrača ostati.

Bojan je u petak nastupio na Rising stars challenge utakmici gdje je predstavljao ekipu svijeta u borbi protiv ekipe SAD. Bojan je postigao 6 koševa te nije ponovio igru od prošle godine kada je postigao 16 koševa u pobjedi ekipe svijeta.

Latest Posts

NE PROPUSTITE