Wednesday, October 4, 2023

ZADNJE OBJAVE

Bojan Bogdanović: Ponudu Utah Jazza jednostavno nisam mogao odbiti

Bojan Bogdanović je uživao u vremenu provedenom s Indiana Pacersima. Zapravo, naš je igrač ozbiljno razmatrao opciju ponovnog potpisivanja za Pacerse, a činjenica je da je njegov posljednji ugovor uključivao i ne-jamstvo u posljednjoj godini, no to očito nije imalo nikakve veze s njegovom odlukom da ode.

No, kako je rekao J. Michaelu iz Indianapolis Stara, kada je Bogdanoviću dana ponuda u iznosu od 73 milijuna dolara od strane Utah Jazza, a koji su upravo napravili veliki potez dovođenjem Mikea Conleya, kombinacija financijske sigurnosti i potencijalne borbe za NBA naslov su se jednostavno pokazale previše primamljivim za njega da ih propusti.

Bilo je blizu. Indiana se doista dobro odnosila prema meni, rekao je Bogdanović. Organizacija, GM i predsjednik bili su prilično cool prema meni. Imali smo sjajan tim te sam stvarno htio ostati, ali kada sam vidio ponudu Jazza i igrače koje imaju, jednostavno sam uvidio priliku koju bih imao tamo, to je velika šansa za mene i glavni razlog zašto sam otišao. 

Latest Posts

NE PROPUSTITE