Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Bojan Bogdanović u razgovoru s novinarom Netsa

Na nedavno završenom prvom ”media dayu” Brooklyn Netsa u regularnoj sezoni, naš Bojan Bogdanović je sjeo i popričao s novinarom momčadi Lennom Robbinsom.

LR: Igrao si vrlo dobro na nedavno završenom Svjetskom prvenstvu, bio si treći najbolji strijelac turnira, misliš li da si pokazao nekim ljudima što možeš donijeti ovo momčadi?

BB: Mislim da sam pokazao napadačke sposobnosti, ali mislim da nisam igrao dovoljno dobru obranu. Sigurno ću bolju obranu igrati ovdje, u NBA ligi.

LR: Ako želiš igrati u ovoj ekipi, morati ćeš igrati obranu. Čuo si trenera Hollinsa, zar ne?

BB: To je prva stvar koju ću trebati raditi da dobijem minutažu, biti ću fokusiran da igram što bolju obranu.

LR: Da li ti je Hollins rekao to?

BB: Ne, ne treba mi to reći, to znam (smijeh).

LR: Trebao bi biti naviknut na igranje pod ovakvim trenerom, igrao si u ekipama s tvrdim trenerima cijelu karijeru. Osjećaš li se dobro u vezi trenera?

BB: Da, moj zadnji trener u Fenerbacheu je bio Željko Obradović, on je strog, htio je igranje dobre obrane tako da ću biti dobar s trenerom Hollinsom.

LR: Kada si rekao da moraš biti bolji obrambeni igrač, imaš li planove kako to ostvariti?

BB: Ovdje se igra drugačija košarka i obrana nego u Europi. U Europi imate pomoć u obrani dok je u NBA-u većinom individualno i jedan na jedan. Moram raditi, moram se priviknuti i mislim da to mogu.

LR: Kevin Garnett je poznat kao jedan od najboljih obrambenih igrača svih vremena, on je odličan suigrač u obrani, uvijek komunicira, je li ti on pomogao?

BB: Naravno, svi igrači mi nastoje pomoći jer sam novi u ekipi i nadam se da će mi tijekom utakmica i tijekom sezone pokušati pomoći. To mi puno znači.

LR: Je li ti lakše doći u ekipu koja ima nekoliko veterana poput Kevina Garnetta, Derona Williamsa, Joea Johnsona koji ti mogu pomoći?

BB: Sigurno, ovo mi je prva sezona, treba netko tko će mi pomoći oko igre tako da cijenim što sam u istoj ekipi s Kevinom Garnettom i Deronom Williamsom.

Latest Posts

NE PROPUSTITE