Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Bojan Bogdanović: Volio bih da ljeto provodim na pripremama reprezentacije

Početkom srpnja 30-godišnji Mostarac Bojan Bogdanović kao slobodan igrač prihvatio je ponudu NBA momčadi Utah Jazz koja mu je nakon sjajnih igara u dresu Indiana Pacersa ponudila četverogodišnji ugovor vrijedan 73 milijuna dolara.

Kako bi se što bolje uklopio u sustav igre trenera Quina Snydera u Dubrovnik je na desetak dana stigao i pomoćni trener Zach Guthrie koji je, usprkos velikim vrućinama i tisućama turista koji pohode Dubrovnik, svakodnevno radio u dvorani Gospino polje po zaista velikoj sparini (nema klima uređaja u dvorani!) s novim igračem Jazzera. Taj potez pomalo je iznenadio Bogdanovića, ali mu je ujedno i pokazao koliko im je svima u klubu stalo do njega. Pogotovo glavnom treneru Snyderu koji Bogdanovića vidi kao igrača udarne petorke od kojeg se očekuju – koševi i dobra obrana.

„Uvjeren sam kako će se Bojan sjajno uklopiti u naš sustav igre, a boljeg šutera na tržištu teško da smo mogli naći. Zaista bismo mogli imati ubojitu petorku kada je šut za tri poena u pitanju“, kratko je za tportal kazao simpatični Guthrie koji je na svom laptopu Bogdanoviću pokazivao detalje akcija u kojima će igrati na njega. Ništa se ne prepušta slučaju.

„Zaista smo dobro radili cijelog ljeta i jako sam zadovoljan. Cijelo vrijeme uz mene je trener Danijel Lutz, s kojim surađujem već godinama, a dolazak pomoćnika Jazza iz SAD-a je dokaz koliko se u mojoj novoj momčadi pazi na detalje“, kazao je za tportal Bogdanović.

Ono što je jasno Bojan će u SAD stići potpuno spreman i željan novog dokazivanja.

„Iskreno, više bih volio da sam ljeto proveo na pripremama za Svjetsko prvenstvo s hrvatskom reprezentacijom, ali što je tu je. Što se momčadi Utah Jazza tiče očekujem dobru sezonu i mislim da su čelnici kluba posložili jako dobro momčad iako će nam trebati vremena da se mi novi igrači uigramo. Svi nam predviđaju borbu za vrh Zapadne konferencije, a ono što je sigurno jest kako će po mom mišljenju ovo biti najneizvjesnija i najnapetija NBA sezona nakon dugo vremena. „

Cijeli članak pročitajte na: https://www.tportal.hr/sport/clanak/bojan-bogdanovic-u-dubrovniku-trenira-kao-nikada-u-karijeri-otkrio-nam-je-detalj-kojim-ga-je-njegov-novi-nba-klub-iznenadio-foto-20190816

Latest Posts

NE PROPUSTITE