Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Booker: Ne brinu me ankete, želim pobjede

Uoči svake NBA sezone generalni menadžeri odgovaraju na 48 različitih pitanja usko vezanih za stanje u NBA ligi. Tzv. GM Survey ove je godine otkrio mnoštvo zanimljivih informacija, pa tako i onu da generalni menadžeri za igrača koji će ove sezone “eksplodirati” smatraju – Devina Bookera.

Booker je u anketi odnio 31% posto glasova, a iza sebe je ostavio prošlogodišnjeg rookieja godine Karl-Anthony Townsa (13,8%) i Mylesa Turnera (10,3%).

Šuter Phoenix Sunsa, koji danas slavi tek 20. rođendan, u jednom je razgovoru otkrio da mu godi pritisak stvoren ovom anketom: “To su veliki košarkaški umovi i meni je velika čast. Sezona je tek počela i ja se moram nastaviti dokazivati. Anketa me trenutno ne brine, mene brinu pobjede.

Booker je 13. izbor drafta iz 2015. godine, a prošle je sezone bilježio 13,8 koševa, 2,5 skokova te 2,6 asistencija u prosjeku, čime je zaslužio čast biti u prvoj petorci All-Rookie.

Ovu sezonu je započeo vrlo dobro, s 18 poena Sacramentu i 21 Oklahomi, no njegova momčad i dalje čeka na svoju prvu ovosezonsku pobjedu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE