Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Booker zabio 39 u pobjedi Sunsa, Wade u zadnjoj dionici donio Bullsima pobjedu

Na NBA terenima sinoć je odigrano pet utakmica, Clippersi su bili bolji od Lakersa, Sunsi su u Meksiku iznenadili Spurse, a 76ersi su izgubili od Wizardsa i nisu mogli nastaviti svoj niz pobjeda. Jazzeri su bili bolji od Magica, a Bullsi su nakon tri poraza došli do pobjede.

Los Angeles Clippers – Los Angeles Lakers 113:97

Odigran je i gradski između Clippersa i Lakersa, a ulogu domaćina imali su Clippersi. „Domaćini“ su već od početka preuzeli inicijativu i u prvom poluvremenu su napravili veliku prednost koju su držali do kraja utakmice. DeAndre Jordan je imao 24 poena, 21 skok, dvije blokade. Chris Paul je upisao 20 poena, 13 dodavanja, pet skokova i dvije ukradene. Austin Rivers je imao 15 poena, dva dodavanja i dvije ukradene. Kod Lakersa najbolji je bio Jordan Clarkson s 21 poenom, četiri skoka i tri dodavanja. Brandon Ingram je imao 14 poena, pet skokova i pet dodavanja. Ivica Zubac je igrao tri minute i ubacio je dva poena.

Chicago Bulls – New Orleans Pelicans 107:99

Bullsi su nakon tri poraza zaredom došli do pobjede. Jimmy Butler je predvodio ekipu s 28 poena, osam skokova, šest dodavanja, četiri ukradene i dvije blokade. Dwyane Wade je upisao 22 poena, pet skokova, pet dodavanja i dvije ukradene. Taj Gibson je imao 15 poena, 16 skokova i dvije blokade. Kod Pelicansa je imao 36 poena, 14 skokova, tri blokade i dva dodavanja. E’Twaun Moore je imao 16 poena i dva dodavanja. Nikola Mirotić nije nastupao za Bullse.

Phoenix Suns – San Antonio Spurs 108:105

U Mexico Cityju odigrana je još jedna utakmica, a ovaj put Sunsi su bili bolji od Spursa. Fantastičan je bio Devin Booker koji je ubacio 39 poena, dva skoka i dva dodavanja. Eric Bledsoe je imao 17 poena, deset dodavanja i šest skokova. Dragan Bender je odigrao 21 minutu i upisao je šest poena, šest skokova. Kawhi Leonard je bio najbolji kod Spurs s 38 poena, četiri skoka i tri dodavanja. Manu Ginobili je imao 16 poena, tri dodavanja i dva skoka. Ovo je Spursima drugi poraz u zadnje tri utakmice.

Washington Wizards – Philadelphia 76ers 109:93

Wizardsi su prekinuli niz 76ersa od tri pobjede zaredom. Zanimljivo je napisati kako su 76ersi i imali veliku podršku navijača koji su busevima došli iz Phile. To je malo neobično za NBA, ali igrači 76ersa su bili oduševljeni. No, John Wall i društvo su bili tu da im pokvare zabavu. Wall je ubacio 25 poena, sedam skokova, sedam dodavanja i dvije ukradene. Bradley Beal je upisao 20 poena, četiri skoka. Kod Phile najbolji je bio Jahlil Okafor s 26 poena, devet skokova. Ersan Ilyasova je imao 18 poena, sedam skokova. Dario Šarić je igrao 26 minuta, ubacio je devet poena i četiri skoka.

Utah Jazz – Orlando Magic 114:107

Jazzeri su došli do treće pobjede zaredom. Ali, ova pobjeda ih je možda skupo koštala jer je Rodney Hood ozlijedio koljeno. Do pobjede ih je predvodio Gordon Hayward s 26 poena, sedam dodavanja i pet skokova. Rudy Gobert je imao 19 poena, 19 skokova, dva dodavanja i dvije blokade. Derrick Favors je imao 17 poena, šest skokova. Kod Orlanda najbolji je bio Elfrid Payton je imao 28 poena, devet skokova, devet dodavanja i dvije ukradene. Aaron Gordon je imao 21 poen, četiri skoka i dva dodavanja. Nikola Vučević je ubacio 15 poena, osam skokova, tri dodavanja i tri ukradene. Mario Hezonja je igrao četiri minute i upisao je tri poena. Damjan Rudež nije igrao

 

Latest Posts

NE PROPUSTITE