Tuesday, April 16, 2024

ZADNJE OBJAVE

Boozer na meti Netsa, Heata i Bullsa

Carlos Boozer odradio je ugovor s Utah Jazzom do kraja te je sada nezaštiæen slobodni igraè što znaèi da može potpisati za bilo koju ekipu koja zadovolji njegove uvjete. Zainteresiranih poslodavaca ima mnogo, a sljedeæeg tjedna sastat æe se s predstavnicima Miamija, New Jerseya i Chicaga.

Uz spomenute ekipe vrlo vjerojatno æe i New York Knicksi ostvariti kontakt s igraèem u narednim danima. Na njegovoj poziciji krilnog centra ili centra postoji još velik broj dobrih igraèa koji su bez ekipe ovo ljeto. Dva najzvuènija imena su Chris Bosh te Amare Stoudemire. Boozer je privlaèan brojnim ekipama upravo iz razloga što æe Bosh i Stoudemire vrlo vjerojatno tražiti maksimalne ugovore, dok bi Boozer mogao pristati na ugovor s nešto manjim novèanim iznosom.

U kojoj æe ekipi Boozer završiti teško je reæi, no gotovo je sigurno da neæe potpisati novi ugovor sa svojom bivšom ekipom, Jazzerima. Vjerojatno æe na njegovu odluku utjecaja imati i druge velike zvijezde, poput LeBrona Jamesa ili Dwyanea Wadea, jer ukoliko bi se Boozer našao u istoj ekipi s jednim od tih igraèa (ili èak obojicom) imao bi veliku priliku osvojiti najveæu nagradu za jednog NBA igraèa, prsten prvaka kojega još nije uspio osvojiti.

NBA karijeru Boozer je zapoèeo u Cleveland Cavaliersima, gdje se zadržao dvije godine te je prešao u redove Jazzera u kojima je odigrao šest sezone. Tijekom svoje profesionalne karijere ostvaruje 17 koševa po utakmici uz 10 skokova te je vrlo vjerojatno da æe se zadržati na tim prosjecima još nekoliko narednih sezona.

Latest Posts

NE PROPUSTITE