Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Boozer prosjedio na klupi zadnju èetvrtinu

Zvuèno ovoljetno pojaèanje Chicago Bullsa, Carlos Boozer, ostavljen je na klupi za prièuve zadnjih 14 minuta utakmice u kojoj su njegovi Bullsi tijesno u gostima poraženi od New Jersey Netsa.

“O tome morate pitati trenera. To je bila njegova odluka”, izjavio je 29-godišnji Boozer, koji se, nakon ozljede koja ga je udaljila s parketa na poèetku sezone, odlièno snašao u svojoj novoj momèadi ( 19,7 koševa, 9,9 skokova i 2,4 asistencije u tek 31,6 minute na parketu) koja trenutno drži treæi najbolji omjer u istoènoj konferenciji sa 23 pobjede i 11 poraza.

“Bili smo u velikom zaostatku, te smo imali problema sa zonom. S Luol Dengom na poziciji èetvorke se omoguæilo uvoðenje još jednog vanjskog igraèa, što je bolje funkcioniralo protiv njihove zone. Ta postava je poništila prednost protivnika, pa sam stoga odluèio i završiti s tom postavom utakmicu”, objasnio je svoju odluku trener Bullsa Tom Thibodeau.

Neki igraèi Bullsa su priznali da ih je Boozerov ostanak na klupi tokom završne èetvrtine utakmice iznenadio. “Da, bili smo iznenaðeni. Ali nije da mi želimo voditi momèad. Mi æemo odraditi svoj dio posla, a to je igra. Izmjene igraèa i ostalo æemo prepustiti treneru”, rekao je najbolji igraè Bullsa Derrick Rose.

Latest Posts

NE PROPUSTITE