Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Boris Diaw u Spursima

Nakon što je Boris Diaw u srijedu postao slobodan igraè jer su Bobcatsi otkupili njegov ugovor, danas je potvrðeno da Diaw ipak neæe dugo biti bez kluba. Naime, interes za Diawa pokazali su èelnici Spursa, kao i Tony Parker osobno, te je Diaw od danas novi igraè San Antonio Spursa.

Odmah nakon što je u petak rašèistio sve s Bobcatsima, Spursi su iskoristili priliku te tako doveli ovog 29-godišnjeg Francuza u svoje redove do kraja ove sezone. Danas je takoðer zadnji dan za potpisivanje slobodnih igraèa koji æe moæi igrati u doigravanju pa æemo tako imati priliku gledati Diawa u borbi za prsten sa Spursima.

Diaw je bio èlan Charlotte Bobcatsa od poèetka sezone, ali se njihovom treneru Paulu Silasu nije sviðalo što Diaw više dodaje, a ne želi biti agresivniji i zabijati više koševa po utakmici. U svojoj devetogodišnjoj karijeri, Diaw je postao jedno od boljih krila što æe tièe dodavanja.

Spursi se trenutno nalaze na omjeru 30-14 i zaostaju 4 pobjede za Oklahomom 4 koja je na  vrhu Zapada. Do sada su Spursi takoðer doveli krilo Stephena Jacksona iz Golden State Warriorsa (prvo mijenjan iz Bucksa) te razigravaèa Pattyja Millsa iz Portlanda.

Diaw je ove sezone odigrao 37 utakmica tijekom kojih prosjeèno bilježi 7,4 poena, 5,3 skoka i 4,3 asistencije.

Latest Posts

NE PROPUSTITE