Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Bosh i službeno odbio produženje s Raptorsima

Glavna zvijezda Toronto Raptorsa proteklih sezona, Chris Bosh oèekivano je odbio produžiti ugovor s Toronto Raptorsima na još jednu sezonu. To je oèekivana odluka buduæi da se Bosh spominje u brojnim nagaðanjima u kojoj bi ekipi mogao završiti tijekom ovog “ludog” ljeta.

Ovo ljeto velike æe se stvari dogoditi, mnogo æe igraèa promijeniti ekipe te æe neke momèadi preko noæi postati kandidati za naslov, dok æe neke ekipe pak nazadovati prema prosjeènim ili èak ispodprosjeènim NBA ekipama. Meðu tim ekipama je i Toronto jer æe ih ovo ljeto gotovo sigurno napustiti Bosh, a ne postoje naznake kojeg bi igraèa mogli dovesti kao njegovu zamjenu.

Bosh se, kako se približavamo poèetku trgovanja slobodnim igraèima, sve èešæe spominje u medijima. Tijekom posljednjih dana pojavio se velik broj “izvora” koji su bliski igraèu i sigurni su da znaju gdje æe on nastaviti svoju karijeru. Neki ga svrstavaju u Miami, gdje bi igrao uz Dwyanea Wadea te možda i LeBrona Jamesa. Sigurno je da bi velik broj fanova pozdravio tu opciju jer bi se tada u jednoj ekipi našle tri velike zvijezde. No hoæe li se to i dogoditi, morat æemo prièekati do poèetka srpnja kada i službeno mogu zapoèeti razgovori slobodnih igraèa sa zainteresiranim ekipama.

Osim u Miamiju, Bosh bi karijeru mogao nastaviti i u Bullsima, gdje ga neki svrstavaju zajedno s Jamesom koji je ovo ljeto najveæa zvijezda i mnoge su ekipe èistile prostor pod salary capom samo kako bi bile u moguænosti privuæi Jamesa u svoje redove. Netsi, Knicksi te Clippersi takoðer konkuriraju za dovoðenje velikih zvijezda. Treba još spomenuti i kako je sam Bosh izjavio kako ne bi volio biti druga ili treæa opcija u nekoj ekipi veæ njen glavni igraè, tako da postoje velike sumnje da æe se Bosh naæi u istoj ekipi s još nekom velikom zvijezdom. No možemo sada nagaðati danima, ali najbolje bi bilo prièekati 1. srpanj kada æe se poèeti razaznavati tko æe gdje i s kime igrati.

Latest Posts

NE PROPUSTITE