Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Bosh igra unatoè roðenju djeteta, Lin možda u 4. utakmici

Treæu utakmicu èetvrtfinalne serije NBA doigravanja na Istoku, te prvu u Madison Square Gardenu, noæas æe odigrati New York Knicksi i Miami Heat.

Nakon što su èuli da je Chris Bosh prvi put postao otac rano ujutro po istoènoobalnom vremenu, Njujorèani su se ponadali da æe sjajni krilni centar Heata moguæe propustiti treæu utakmicu. Njegova supruga Adrienne, kao i djeèaèiæ po imenu Jackson, osjeæaju se vrlo dobro, pa je Bosh ipak krenuo i stigao iz Miamija na utakmicu u New York.

Dobre vijesti nikako da doèekaju Knicksi. Osim onesposobljenog Amar’ea Stoudemirea, koji si je razrezao šaku udarcem u vatrogasnu kutiju na zidu iz frustracije nakon druge utakmice u Miamiju, trener New Yorka Mike Woodson niti u treæoj utakmici neæe moæi raèunati s playmakerom Jeremyjem Linom. U èetvrtak ujutro 23-godišnji je hit-košarkaš trenirao sa suigraèima, ali nije uspio podnijeti napor do kraja zbog oštre boli u koljenu.

Sam je rekao da je neizvjestan i njegov nastup u èetvrtoj utakmici. Vjerojatnije je da bi, uspiju li je Knicksi izboriti, mogao biti na dispoziciji za petu utakmicu.

Miami nakon dvije utakmice na Floridi vodi 2-0.

Latest Posts

NE PROPUSTITE