Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Bosh je spreman za trening kamp Heata

Nakon što mu je sezona završena nakon samo 44 utakmice zbog plućne embolije, sada je vrijeme da se Chris Bosh vrati na parket i vrlo vjerojatno vrati Miami tamo gdje on i pripada – na nacionalnu televiziji krajem travnja u playoffu. Kako je i sam rekao, ovo je za njega bilo odlično ljeto i ne osjeća niti malo probleme zbog embolije koju je sasvim prošao.

Prvi treninzi s osam njegovih suigrača počeli su prije dva tjedna u okolici Los Angelesa, a neki od tih suigrača već su počeli službene treninge u AmericanAirlines areni u Miamiju. 29. rujna počinje trening kamp, a prva utakmica predsezone biti će odigrana na Floridi protiv Charlotte Hornetsa samo šest dana nakon početka kampa. Služben osezona počinje 28. listopada, zanimljivo, isto tako protiv Hornetsa.

Bosh se pojavio na The Late Late Showu s britanskim glumcem Jasonom Sudeikisom, koji ga je malo “provocirao” ali sve naravno u dobroćudnoj šali. Jason ga je pitao za ozljedu, na što je Bosh rekao: “Sve počinje od jake boli u lijevom predjelu pluća. Počinje da vas steže vrlo čvrsto i onda se ne možete kretati, to je loš osjećaj. Vraćanje od plućne embolije je spor proces ali na kraju je super. Ja sam se vratio.”

Odavno već Bosh nije odigrao punu sezonu od 82 utakmice, ali ozljeda od prošle godine bila je vrlo ozbiljna i treba očekivati da se Bosh možda odmah ne vrati u svoju ulogu koju ima već duži niz godina u Miamiju i Torontu. Ipak, mislim da će Erik Spoelstra znati cijeniti to što ima jednu od svoje dvije najveće zvijezde, uz Dwaynea Wadea, nazad u svojoj ekipi nakon teške ozljede.

Latest Posts

NE PROPUSTITE