Saturday, December 10, 2022

ZADNJE OBJAVE

Bosh krivi Asika za ozljedu

Chris Bosh ozlijedio se u treæoj èetvrtini utakmice izmeðu Bullsa i Heata u subotu naveèer i za to krivi novaka Bullsa Omera Asika.

- Advertisement -

U pokušaju da uhvati loptu, Asik se bacio na pod pri èemu je udario Bosha u nogu. “Tako se momci ozlijeðuju, tako dolazi do ozbiljnih ozljeda”, rekao je Bosh nakon utakmice. “Moraš paziti na tuðe noge. Znam da momci žele biti požrtvovni i sve to, ali svi mi želimo igrati, osigurati naše obitelji i mati posao. Svi želimo biti zdravi i to je jako važno. Ako se radi o neèijoj nozi, nemoj se baciti za loptom, pre blizu je.”

Trener Bullsa Tom Thibodeau ne slaže se sa komentarima Bosha i stao je u obranu svog igraèa. “Ne slažem se s time”, kaže Thibodeau. “Odlièno smo to odigrali. Omer nije takav tip osobe. Neæe nikada pokušati ozlijediti nekoga. On igra èvrsto, ali èisto. Želi pobijediti. Nekada ljudi nakon utakmice kažu neke stvari jer su još pod dojmom. Chris je èvrst igraè. Ustvari, on se u prvom poluvremenu na slièan naèin bacio na pod sa Derrickom Roseom, i nisam vidio ništa loše u tome.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE