Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Bosh potpisuje maksimalan ugovor s Miami Heatom

Dan nakon što su ostali bez najveće zvijezde LeBrona Jamesa, navijači Miami Heata bi ipak mogli dočekati kakvu-takvu utjehu.

Naime, prema pisanju američkih medija, Chris Bosh je na pragu potpisivanja novog ugovora s floridskom momčadi. Krilni centar koji je u Miami došao 2010. iz Toronta i zajedno s Jamesom i Dwyaneom Wadeom stvorio “veliki trojac” trebao bi, prema izvještaju ESPN-a, potpisati novi petogodišnji ugovor koji će mu donijeti 118 milijuna dolara.

Bosh je, baš kao i James i Wade, prošli mjesec izašao iz ugovora s Heatom i činilo se da je blizu prelaska u Houston. No, nakon što se James odlučio vratiti u Cleveland, čelnici Miamija su mogli pred 30-godišnjeg košarkaša staviti financijski izdašniju ponudu koju je on, čini se, i prihvatio.

Bosh je u prošloj sezoni NBA lige bio na prosjeku od 16,2 koša i 6,6 skokova, a Jamesovim odlaskom bi njegova uloga u novoj sezoni trebala biti još važnija. Sada treba vidjeti kakva će biti odluka Wadea i hoće li se i on odlučiti na ostanak u klubu u kojem je proveo cijelu dosadašnju karijeru.

Latest Posts

NE PROPUSTITE