Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Bosh se nada toploj dobrodošlici u Torontu

Chris Bosh æe se sutra po prvi put vratiti u Toronto, nakon što je potpisao ugovor sa Miami Heatom.

“Nisam optereæen”, rekao je Bosh. “To je igra i kada poène neæu misliti ni na što drugo. Ne optereæujem se sa previše stvari. To je što je, i kako god da bude, biti æe.”

Bosh je ostavio dojam da se nada toploj dobrodošlici, iako je ne oèekuje. “Da, volio bih da me vole, ali ipak sam u drugoj momèadi”, kaže Bosh. “Volio bih da me toplo doèekaju, bio bi to kao završetak neke bajke, ili poèetak, svejedno, ali to se možda neæe dogoditi. Nekada ne postoji dobar naèin da se odvojiš od neèega, ili da kreneš dalje, ali moraš prošlost ostaviti iza sebe. Nisam niti u jednom trenutku osjeæao da sam rekao nešto omalovažavajuæe, ili loše, ili da sam se neuljudno ponašao. Poprilièno sam zadovoljan naèinom na koji je sve to prošlo.”

Bivše zvijezde Raptorsa, Vincea Cartera i Tracyja McGradyja, navijaèi su tijekom godina doèekivali poprilièno hladno. “Ne mogu biti spremniji nego što jesam”, kaže Bosh. “Iskusili smo loše stvari od publike u manje više svakoj dvorani u kojoj smo igrali. Momci budu više motivirani i publika bude više motivirana, ali ja sam spreman koliko je to moguæe.”

Bosh ove sezone za Miami Heat ostvaruje prosjeke od 18.3 poena i 8.1 skoka po utakmici. “Još uvijek se razvijam”, rekao je Bosh. “Još uvijek pokušavam pronaæi granicu izmeðu agresivne igre i timske igre u novom sistemu. Trebati æe mi neko vrijeme, možda godine, mjeseci, ali svakim danom sam sve bolji. Svakim danom uèim i dokle god napredujem to æe biti glavna stvar oko koje æu se brinuti.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE