Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Bosh se osjeća bolje, datum povratka ipak još nepoznat

Chris Bosh se oglasio s vijestima vezanim za svoje zdravstveno stanje prvi puta nakon što je otkazao All-Star utakmicu zbog navodne ozljede.

Osjećam se dobro, osjećam se odlično”, napisao je Bosh na svome Twitter profilu. Iako nije službeno potvrđeno, prema navodima ljudi upoznatih sa situacijom, krilo Heata ponovo ima problema s krvnim ugruškom te se navodno nalazi na terapiji razrjeđivanja krvi. Iako situacija nije toliko dramatična kao prošle godine kada je Bosh završio u bolnicu jer mu je ugrušak krenuo u pluća ipak se ne žuri s informacijama i povratkom na teren.

Pravila kažu da sportaši koji se nalaze na terapiji razrjeđivanja krvi ne mogu igrati jer postoji rizik od mogućeg krvarenja što bi moglo imati kobne posljedice.

Iako je Bosh cijelo vrijeme uz ekipu i prema navodima nekih suigrača odradio je nekoliko šuterskih treninga ipak se neće još vratiti na teren. Miami je trenutno u seriji od 4 pobjede, a u zadnjih 9 utakmica ima omjer 7-2 te nema potrebe za žurbom. Iako predsjednik Miamia Pat Riley kaže da Bosh traži način kako se što prije vrati na teren, puno bitnije za Miami bilo bi da Bosh bude spreman za playoff.

Bosh je u Miami došao 2010. godine iz Toronto Raptorsa gdje je bio od 2003. godine. Sa Miamijem je osvojio dva naslova prvaka 2012. i 2013. godine. 11 puta je biran u all stars ekipu istoka, a prošle godine je potpisao novi petogodišnji ugovor vrijedan 118 milijuna dolara. Njegova prisutnost na terenu je od vitalne važnosti za ambicije Heata koji se nadaju da će ova pauza ipak biti što kraća.

Latest Posts

NE PROPUSTITE