Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Bosh: Spursi su igrali najbolju košarku koju sam ikada vidio

Chris Bosh, 30-godišnji krilni centar Miami Heata, uoči pete utakmice finala doigravanja NBA lige protiv San Antonio Spursa je obećao pobjedu svoje momčadi. Nakon gostujućeg poraza 104-87, kojim su Spursi dobili seriju 4-1 i osvojili naslov prvaka, iz njegovih usta su pljuštali komplimenti na račun velikog rivala.

“Je li San Antonio bio baš toliko dobar? Jest, bio je baš toliko dobar! Mislio sam da ćemo ‘preskočiti hupsere’, ali nismo bili u stanju. Spursi su dominirali ovu seriju. Iskreno govoreći, zaslužili su sve što su dobili. Pomislio sam da ćemo se mi ukazati s boljom igrom. Dobro smo otvorili petu utakmicu, ali nismo bili u stanju održati takvu igru. Znate i sami da sve polazi od obrane. Nikada nismo igrali stvarno dobru obranu u ovoj seriji”, priznao je Bosh.

“San Antonio je igrao bržu košarku, igrali su snažnije, čvršće, igrali su kao da su više od nas htjeli dobiti tu seriju. Rekao bih da se moglo vidjeti tko je bio pobjednik, a tko gubitnik prošle godine. Nismo se mi predali, izvjesili bijelu zastavu, oni su nas naprosto nadigrali. Bili su dominantni. Dvaput su nas dobili oko 20 razlike na našem terenu. Opet su nad dobili slično u petoj. Morate skinuti kape tim dečkima iz San Antonija. Odigrali su najbolju košarku koju sam ikada vidio”, dodao je Bosh.

Latest Posts

NE PROPUSTITE