Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Bosh: Žao mi je zbog Howarda

Nekada zvijezda Toronto Raptorsa, a sada èlan velike trojke Miami Heata, krilni centar Chris Bosh nije htio praviti dramu oko svog odlaska iz momèadi nakon što je tamo proveo sedam sezona.

“Nikada nisam upravi dao listu momèadi za koje bih želio igrati”, rekao je Bosh. “Koncentrirao sam se na uspjeh momèadi, na naš ulazak u doigravanje, što je tada bilo poprilièno teško. Nisam mogao ni zamisliti da se usredotoèim na nešto drugo, i da svi ostali obraæaju pažnju na to umjesto na momèad.”

Bosh je izrazio svoje žaljenje prema Dwightu Howardu koji se ove sezone èesto spominje u medijima nakon što je izjavio da želi napustiti momèad spominjao listu momèadi za koje bi želio igrati. “Siguran sam da æe se sjeæati ovoga i misliti kako se mogao drugaèije nositi s cijelom situacijom”, kaže Bosh. “Jedna stvar koju sam se trudio postiæi je da barem ja sam ne zapoèinjem rasprave o odlasku. Znao sam da æe biti dovoljno što æe me ostali ispitivati, svi su željeli znati. Nisam želio da me moji suigraèi gledaju i pomišljaju kako odlazim odande. Htio sam da osjeæaju da smo u trenutno zajedno, a o onome što æe biti sutra æemo se brinuti kasnije. Siguran sam da je Dwight znao da æe kroz taj proces morati proæi na odreðen naèin. Sada mora ostati jak dok se proces ne završi.”

Miami trenutno ima uèinak od 17 pobjeda i 6 poraza te je druga momèad Istoène konferencije, iza Chicago Bullsa. Bosh igra vrlo uèinkovito s 20 poena i gotovo 8 skokova po susretu uz 51% uspješnosti šuta iz igre. Magic je na šestoj poziciji Istoène konferencije s 15 pobjeda i 9 poraza, a Howard ostvaruje nešto više od 20 poena, 15 skokova i 2 blokade po utakmici.

Latest Posts

NE PROPUSTITE