Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Bosh zapoèeo s lakšim kondicijskim treninzima

Košarkaš Miamija Chris Bosh vratio se treninzima u procesu oporavka od ozljede trbušnog zida. Za sada radi lakše kondicijske treninge bez lopte, a datum povratka na parket još je neizvjestan.

Bosh je ozljedu zaradio u prvoj utakmici polufinalne serije koju je Heat protiv Indiane na koncu dobio s 4-2. Uoèi prvog finalnog dvoboja Istoène konferencije NBA lige u kojem je Miami slavio protiv Bostona 93:79, krilni igraè je zapoèeo s lakšim treninzima.

“Ne želim se preuranjeno radovati, još je dug rehabilitacijski proces pred njim. Za sada je u moguænosti odraditi tek neke vježbe kondicije i snage nižeg intenziteta. Boshov povratak je još uvijek vrlo neizvjestan”, izjavio je po tom pitanju trener Miamija Erik Spoelstra.

“Na meni je da pripremam momèad koju imam na raspolaganju, to je moja odgovornost, a u ovom trenutku Bosh nije u sastavu. Ako i kada bude spreman, bit æu jako sretan da ga prikljuèim momèadi jer smo s njim puno kvalitetniji i opasniji kako u obrani, tako i u napadu”, dodao je trener Heata.

Podršku suigraèu uputila su i preostala dva èlana velikog Miamijeva trojca.

“On vrlo naporno radi iza kulisa i to je sve što od njega možemo tražiti. Rekao mi je da napreduje svakim danom i da se osjeæa sve bolje”, rekao je Dwyane Wade.

“Nadam se da æemo mi koji igramo odraditi posao i pružiti Boshu priliku da nam se prikljuèi do kraja sezone na parketu. Kada god nam se vrati, to æe biti veliki bonus našoj momèadi”, dodao je LeBron James.

Latest Posts

NE PROPUSTITE