Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Boston bez Piercea slavio kod Orlanda

Orlando Magic – Boston Celtics 77-86
(Carter 27p, 5s, 4ul / Rondo 17p, 13s, 8a, Allen 18p,6s, 4a)

U ogledu dvije najuspješnije NBA momèadi Istoène konferencije, Orlanda (omjer 22-7) i Bostona (22-5) slavili su gosti 86-77.

Prošle sezone je Orlando dokazao da ima odgovor na Bostonovu igru, a ovaj put se oèekivao novi njihov uspjeh jer zbog ozljede za Boston nije igrao njihov prvi èovjek Paul Pierce.

Utakmica se igrala tempom “koš na koš” do druge èetvrtine u kojoj je Orlando posve napadaèki zakazao, te su domaæi košarkaši u tih dvanaest minuta postigli tek osam poena. Na odmor se tako otišlo sa 38-27 za Boston što je u utakmici na mali broj poena bila ogromna prednost.

I dokazala se takvom u nastavku gdje su obje momèadi napadaèki bile konkretnije, ali je Boston isto tako stalno držao Orlando na pristojnom rezultatskom odstojanju, unatoè odliènoj igri Vincea Cartera (27 poena, pet skokova, èetiri ukradene lopte).

Na drugoj strani je Rajon Rondo bio, uglavnom, nezaustavljiv unatoè osam izgubljenih lopti. Ubacio je 17 poena uz 13 skokova i osam asistencija.

Najbliže što je Orlando došao bilo je 78-75 minutu prije kraja, no pravu šansu za preokret nisu dobili, èime su upisali treæi domaæi poraz u petnaestom susretu.

Spomenimo da se pred kraj utakmice ozlijedio Kevin Garnett prilikom pada na parket nakon skoka. Zasad nije poznato je li rijeè o težoj ozljedi.

Latest Posts

NE PROPUSTITE