Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Boston danas otvara europsku turneju

NBA ekipe ponovno su na europskim parketima. Danas æe europsku turneju momèadi iz najjaèe lige svijeta otvoriti Boston Celticsi, koji æe u Turskoj igrati protiv Fenerbahèea.

Danas (5. listopada) od 20 sati u istanbulskoj dvorani Ulker Sports Arena Boston Celticsi odigrat æe svoju prvu predsezonsku utakmicu protiv turskog Fenerbahèea, za kojeg igra i hrvat Bojan Bogdanoviæ koji æe imati velikog motiva pokazati svoje znanje i umijeæe protiv NBA momèadi, jer vrlo je vjerojatno da æe u narednih nekoliko godina i on postati NBA igraè.

Trening kampovi za NBA ekipe tek su zapoèeli tako da su amerièki igraèi sigurno nespremni i neæe biti niti blizu onoga što æe pružati tijekom regularnog dijela NBA sezone, no ipak možemo oèekivati atraktivnu utakmicu u kojoj se ne može sa sigurnošæu reæi tko æe na kraju izaæi kao pobjednik.

NBA momèadi u akciji æe biti i u narednim danima. Sutra od 20 sati igraju Dallas Mavericksi i Alba Berlin u Njemaèkoj, dok u Ameriku odlaze Montepaschi i Real Madrid, koji æe takoðer sutra igrati, Real Madrid protiv Memphisa te Montepaschi protiv San Antonio Spursa.

U nedjelju æe Boston odigrati još jednu utakmicu protiv europske ekipe, ovoga puta putuje u Italiju gdje æe u 18 sati zapoèeti utakmicu protiv Emporio Armanija. U ponedjeljak, 8. listopada, u Kanadi æe igrati Toronto i Real Madrid, a u Clevelandu æe se suèeliti Cavaliersi i Montepaschi.

Sljedeæi dvoboj u Europi odigrat æe Dallas Mavericksi i Barcelona, 9. listopada u 21 sat. Nakon dva dana stanke dvoboja Europljana i Amerikanaca, Golden State Warriorsi æe doèekati Maccabi Tel Aviv na svome terenu, a Maccabi æe 16. listopada gostovati i kod Minnesota Timberwolvesa, èime æe se okonèati predsezonski dvoboji europskih i amerièkih ekipa.

Možemo još spomenuti i kako predsezonske utakmice izmeðu NBA momèadi zapoèinju sutra, 6. listopada, kada æe utakmicu odigrati Los Angeles Clippersi i Denver Nuggetsi, a nakon toga æe svakoga dana biti po nekoliko utakmica izmeðu NBA ekipa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE