Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Boston doèekuje Philadelphiju u odluèujuæoj sedmoj utakmici

Malo tko je oèekivao da æe ova serija otiæi do samog kraja odnosno sedme utakmice. Veèeras æemo napokon i saznati konaènog pobjednika koji ide u finale nakon što se ovaj okršaj razvukao na èak dva tjedna. Svi koji su u moguænosti neka odvoje par sati od svog sna jer susret poèinje u 02.00 i vjerujemo da neæe požaliti pošto nas oèekuje velika borba.

Boston Celtics – Philadelphia 76ers  (3-3)  02.00

Sedma, zadnja utakmica serije. Nema košarkaškog sladokusca koji ovu utakmicu ne želi pogledati. Bez obzira da li to igra njegov omiljeni tim ili netko drugi, ovo je knock-out utakmica koja æe se odigrati sa srcem i posljednjim atomom snage svakog igraèa koji stupi na parket.  Domaæi Celticsi predvoðeni šampionima Pierceom, Garnettom i Allenom sa mladim virtuozom Rondom imaju mnogo više šansi da se plasiraju u konferencijsko finale gdje ih èeka Miami Heat. Èak 83 posto momèadi koje su vodile sa 3-2 u nekoj seriji  su prošle u drugi krug doigravanja. Ali i iskustvo je debelo na njihovoj strani jer gostujuæi igraèi ne da nisu igrali sedmu utakmicu neke serije, nego dosad nisu imali niti desetak play-off utakmica u nogama. Nijedna momèad u ovoj seriji nije poražena dva puta u nizu, a teško da æe se to dogoditi i danas. Žele li Sixersi danas do pobjede nikako se ne smiju baciti u trku s domaæinima jer æe ih Boston onda lagano zgaziti. Za njih bi bilo najbolje da svojom èvrstom obranom pokušaju utakmicu èim duže držati u egalu i tako poveæati pritisak na Boston koji je favorit u ovoj utakmici. Samo u takvom scenariju Igoudala, Brand, Holiday i društvo imaju šanse da se plasiraju u finale istoka.

Oèekujemo odnosno želimo jednu zanimljivu utakmicu u kojoj prednost dajemo Boston Celticsima koji su jaèa i bolja momèad, a i imaju prednost domaæeg terena.

Latest Posts

NE PROPUSTITE