Tuesday, April 16, 2024

ZADNJE OBJAVE

Boston i Dallas dolaze u Europu

Šestu godinu za redom NBA momèadi æe tijekom ljeta doæi u Europu i odigrati nekoliko ekshibicijskih utakmica s euroligaškim momèadima.

Ove godine Boston Celticsi i Dallas Mavericksi dolaze u Europu. Prvi æe na parket Boston Celticsi, koji æe 5. listopada u Istanbulu odigrati utakmicu protiv Fenerbahèea. Dan kasnije æe Dallas u berlinskoj O2 Areni odigrati utakmicu protiv Albe Berlin, a što je najvažnije za domaæe navijaèe moæi æe vidjeti svog heroja Dirka Nowitzkog u akciji.

Sedmog listopada æe Boston doæi u Italiju gdje æe odigrati jednu utakmicu protiv momèadi Emporio Armani u Milanu. Prema najavama, Dallas bi trebao odigrati još jednu utakmicu u Španjolskoj, ali za sada nije poznato kada æe se ona igrati i koja ekipa æe sudjelovati, iako se pretpostavlja da bi to mogla biti Barcelona.

Iako još nije službeno potvrðeno, postoje prièe da æe Los Angeles Clippersi i Miami Heat tijekom predsezone odraditi turneju po Kini, gdje æe održati trening kamp i odigrati barem jednu meðusobnu utakmicu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE