Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Boston još jednom bolji od Miamija

Repriza uvodnog susreta ovogodišnje NBA sezone ponovno je pripala Boston Celticsima. Miami Heat je doživio novi poraz pred svojom publikom.

Košarkaši Bostona su i drugi put potpuno nadigrali igraèe Miamija. Najviše zasluge za to je imao sjajni Ray Allen koji je ubacio 35 koševa, a pogodio je i prvih sedam pokušaja za tricu. U jednom trenutku Miami je za Bostonom zaostajao i 20 poena razlike.

Trener Boston Celticsa, Doc Rivers je nakon utakmice izjavio za svog najboljeg igraèa susreta: “Bio je nevjerojatan u oba smjera”.

Paul Pierce je dodao 25 poena za trinaestu pobjedu Bostona u èetrnaest posljednjih susreta osnovnog dijela lige protiv Miamija. Rajon Rondo asistirao je 16 puta, a Kevin Garnett uz 16 koševa imao i 13 skokova.

Vratio se Shaq

Spomenimo da se je nakon stanke od pet utakmica na parkete vratio Shaquille O’Neal. Odigrao je 21 minutu i za to vrijeme pridodao 5 poena i 7 skokova.

Dodavanje LeBrona Jamesa i Chrisa Bosha u sastav Dwyanea Wadea trenutaèno se ne pokazuje isplativim poslom. Momèad æe, neminovno je, proigrati no trenutaèan omjer pobjeda i poraza, a on iznosi 5-4, ukazuje na slabosti. Kao i dva poraza od Bostona (na otvaranju je bilo 88-80), protukandidata za veliko Finale na kraju sezone.

Wade se nije snašao (2-12 iz igre, šest izgubljenih lopti), Bosh je sa 15 poena i sedam skokova bio tek solidan, dok je jedini vukao James kojem je asistencija nedostajala do triple-double uèinka kojeg je, podsjetimo, ostvario i utakmicu ranije. Susret je završio s 35 koševa, 10 uhvaæenih lopti i devet dodanih suigraèima za ubaèaj.

Latest Posts

NE PROPUSTITE