Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Boston nakon produžetka bolji od Bullsa

Sinoæ su u TD Banknorth Gardenu Boston Celticsi rezultatom 110-105 porazili Chicago Bullse i tako došli do svoje èetvrte uzastopne pobjede. Utakmica je bila dosta napeta i produžeci su bili potrebni kako bi se došlo do pobjednika.

Poèelo je izjednaèeno, ali Bullsi su imali malu prednost. A drugu èetvrtinu dolazi do “booma” Celticsa koji na poluvrijeme odlaze sa 11 poena viška. Sljedeæe poluvrijeme odlazi u znaku Bullsa, koji su u zadnjih pet minuta i imali prednost tricom C.J. Watsona, i onda se prednost stalno izmjenjivala. Pri rezultatu 96-96 Bullsi kradu loptu Celticsima i imaju napad za pobjedu, ali Roseov pas za Noaha je došao nakon isteka vremena. U produžecima su se Celticsi probudili i sa važnim koševima Ray Allena, i ukradenom loptom Kevina Garnetta 15 sekundi prije kraja došli do svoje pete ovosezonske pobjede, i produžili pobjednièki niz kod kuæe na èetiri utakmice.

Kod pobjednika je najbolje odigrao Allen sa 25 koševa, a cijela petorka Bostona je imala dvoznamenkasti broj koševa, a klupa je dala dva dvoznamenkasta igraèa. Valja naglasiti i Rajona Rondoa, koji je zabio 10 koševa, a imao i 11 asistencija. Na drugoj strani je Joakim Noah imao 26 koševa i 12 skokova, a Luol Deng je odigrao još jednu dobru utakmicu, sa 20 koševa.

“Imamo mnogo iskustva u produžecima, što nam doðe sjajno”, rekao je kapetan Bostona Paul Pierce. “Izgubio sam važnu, važnu loptu na kraju. To se ne smije ponoviti, i neæe se ponoviti”, rekao je Noah.

Sljedeæu utakmicu Bullsi u United Centeru doèekuje Nuggetse, a Celticsi idu u goste mladoj ekipi Thundera.

Latest Posts

NE PROPUSTITE