Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Boston pokazao interes za dovođenje Davisa

Anthony Davis brzo se po ulasku u NBA ligu 2013.godine prometnuo u jednog od najboljih igrača lige oko kojega bi većina GM-ova planirala budućnost svojih franšiza. Prošle sezone pridružio mu se i jedan od najboljih centara lige DeMarcus Cousins. Od Pelicansa se očekuju velike stvari, ali ovaj dvojac ih zasad ne uspijeva pogurati prema većem broju pobjeda.

Vodeća ekipa Istoka, Boston Celticsi, vjeruju da im upravo igrač kao Davis fali u pohodu na osamnaesti naslov te će ga pokušati dovesti još ove sezone. Boston je isto pokušao i prošle godine, no Pelicansi su glatko odbili ponudu. Trenutačno Pelicansi ne razmišljaju o tradeu, no ako ekipa ne počne igrati bolje mogli bi to uzeti u obzir.

Celticsi su zasigurno jedna od ekipa koja može najviše ponuditi Pelicansima. U svojim redovima imaju sjajne mlade igrače kao Tatuma i Browna te pregršt dobrih draft pickova skupljenih kroz godine.

Kao jedna od mogućih razmjena igrača između ovih ekipa spominje se ova:

Ipak, teško je vjerovati da bi se Pelicansi odlučili na ovakav potez ukoliko sam igrač ne zatraži promjenu sredine. Davis u dosadašnjem dijelu sezone u prosjeku bilježi 25.2 poena, 10.6 skokova, 2.6 asistencija, dva bloka i 1.1 ukradenu loptu po utakmici.

Latest Posts

NE PROPUSTITE