Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Boston pokušava izjednaèiti seriju

Noæas je na rasporedu druga utakmica finala Istoka, ponovno se na Floridi susreæu Miami Heat i Boston Celticsi. Heat je uvjerljivo slavio u prvoj utakmici i veterani iz Bostona æe dati sve od sebe kako se ne bi našli u velikom zaostatku od dvije pobjede. Mogu li izvuæi pobjedu protiv Miamija koji je posljednjih nekoliko utakmica odigrao fantastièno, vidjet æemo u utakmici koja poèinje 2 sata i 30 minuta nakon ponoæi.

Miami Heat – Boston Celtics  (1-0)  02.30

Miami Heat je prvu utakmicu dobio sa 93:79 i pokazao da je trenutno kvalitetnija momèad od Boston Celticsa. Veæ je prva èetvrtina (21:11) pokazala da æe gosti teško do pobjede, ali do odmora su se ipak vratili u utakmicu i u svlaèionicu se ide s rezultatom 46:46. U nastavku su domaæini pojaèali ritam, dok su umorni gosti ostali bez goriva i više nisu bili prijetnja. Domaæini su održavali razliku na desetak koševa i Boston više nije imao snage za preokret.  LeBron James s 32 koša te 13 skokova i Dwyane Wade s 22 koša su bili najzaslužniji za laku pobjedu i vodstvo od 1-0 u seriji.  Kod poraženih Celticsa najefikasniji je bio Kevin Garnett s 23 koša i 10 skokova, dok je Paul Pierce odigrao jednu lošu utakmicu s 12 koševa uz šut 5/18. Ni Rajon Rondo nije bio na svojoj razini razigravanja ekipe, pa je tako upisao “samo” sedam asistencija.  Za Boston bi trebalo biti zabrinjavajuæe što ih je Miami svladao vrlo lako uz vrlo loš šut za tri poena  5/25. Ukoliko se zvjezdanom dvojcu prikljuèe Mike Miller, Shane Battier (odigrao solidnu utakmicu, no 2/9 šut za tricu je vrlo loš) i James Jones onda se Boston dobrano mora zamisliti kako uhvatiti koju pobjedu u ovoj seriji.

Danas oèekujemo istog pobjednika kao u prvoj utakmici uz malo jaèi otpor gostiju. Paul Pierce æe teško ponoviti tako lošu utakmicu pa danas možemo oèekivati  njegovih 20-ak koševa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE