Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Boston produbio krizu Utah Jazza

Košarkaši Bostona, prve momèadi Istoène konferencije u NBA ligi, upisali su 43. pobjedu u sezoni. U ponedjeljak naveèer su slavili u Salt Lake Cityju sa 107-102.

Celticsi su time produbili krizu Utah Jazza, kluba koji je ove sezone ostao bez tri svoje dosadašnje ikone (trener Jerry Sloan i igraèi Deron Williams i Carlos Boozer). Time je Utah upisala šesti domaæi poraz zaredom, što im se nije dogodilo od daleke 1982. godine. Sa 25 poena je najbolji strijelac Bostona bio Ray Allen, no domaæina je u završnici najviše rušio Paul Pierce sa ukupno 21 poenom, sedam skokova i èetiri asistencije.

  • Rekorderi dana

  • Koševi: Marcus Thornton (29)
  • Asistencije: Deron Williams (18)
  • Skokovi: Al Jefferson (19)
  • Ukradene lopte: Mo Williams (5)
  • Blokade: Taj Gibson (3)

Chicago je, pak, sve bliže drugoplasiranom Miamiju na Istoku. Miami je drugi s omjerom 43-17, a Chicago ima isti broj poraza, te dvije utakmice manje. U ponedjeljak je Chicago došao do veæ sedme pobjede u posljednjih osam utakmica, a ako se zna da su na kraju napravili +28 protiv Washingtona (105-77) lako je zakljuèiti da im je put do slavlja bio jednostavan. Derrick Rose je standardno bio prvi igraè Chicaga sa 21 poenom, pet skokova i devet asistencija.

Trica Channinga Fryea šest sekundi prije kraja Phoenixu je donijela pobjedu u produžetku kod New Jerseya 104-103, èime je pokvarena premijera Derona Williamsa u prvoj domaæoj utakmici za New Jersey. Frye je tako drugi put zaredom postigao koš odluke, baš kao i 24 sata ranije kada je slomio Indianu u gostima. Williams je upisao èak 18 asistencija za domaæina, ali na kraju je pobjeda pobjegla iz njihovog doma.

Latest Posts

NE PROPUSTITE