Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Boston se sprema za tradeove

Boston Celticsi su i dalje zainteresirani da u svoje redove dovedu beka Chicago Bullsa Jimmyja Butlera i centra Philadelphia Sixersa Jahlila Okafora.

Potencijalni trade ili tradeove će biti mnogo teže obaviti nego prije i/ili za vrijeme drafta kada su Sixersi i Bullsi željeli treći izbor na draftu da bi njime izabrali playmakera s Providence sveučilišta Krisa Dunna. Kao što je poznato, Boston još uvijek nije izvršio nikakav trade, te su na samom draftu izabrali Jaylena Browna s Californije.

Boston Celticsi su prije par dana potpisali bivšeg centra Atlante Ala Horforda. On je legitimni kandidat za All Star, te možemo reći da je trenutačno u najboljim igračkim godinama. S obzirom na to da nije nositelj igre, može poslužiti kao druga ili treća opcija u napadu.

Pošto Kevin Durant nije izabrao Celticse da u njima nastavi svoju karijeru, GM Bostona Danny Ainge će na drugi način pokušati dovesti barem jednu zvijezdu u svoju momčad. Hoće li u tom svom naumu i uspjeti ostaje nam da vidimo narednih dana ili mjeseci prije nego počne nova NBA sezona. Svakako da Boston ima mnoštvo pickova za ponuditi u zamjenu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE