Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Boston svladao Cleveland i u drugoj utakmici

U Bostonu je odigrana druga utakmica serije između domaćih Celticsa i Cleveland Cavaliersa. Ovog puta gledali smo puno zanimljiviju utakmicu koju su sjajnim drugim poluvremenom dobili Celticsi.


ECF Finale, 2. utakmica, 15. svibnja

Boston Celtics – Cleveland Cavaliers 107:94

Boston vodi s 2-0 u seriji


Odlično je utakmicu otvorio LeBron James. U prvoj je četvrtini zabio nestvaran 21 poen, a samim time znatno podigao kvalitetu igre svoje momčadi u odnosu na prvu utakmicu. Cavsi su konstantno držali prednost te su na poluvrijeme otišli s prednošću 55-48.

Boston je odlučnije ušao u treću četvrtinu te na krilima fantastične publike došao do preokreta i vodstva. Celticsi su treću dionicu dobili s 36:22 i stekli vodstvo uoči posljednjih 12 minuta.

Na otvaranju posljednje četvrtine Boston se odvaja i na prvu dvoznamenkastu prednost na utakmici. S druge strane, Cavsima je u potpunosti stao vanjski šut. Boston je na kraju lagano priveo utakmicu kraju i došao do velikih 2-0 u seriji na četiri pobjede.

Kod pobjedničke momčadi najbolji je bio Jaylen Brown s 23 poena i sedam skokova. Cavalierse je standardno predvodio LeBron James koji je upisao triple-double učinak od 42 poena, deset skokova i 12 asistencija.

Latest Posts

NE PROPUSTITE