Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Boston zabilježio 13. pobjedu u nizu

Boston Celticsi, vodeæa ekipa Istoène konferencije veèeras su slavili protiv Indiana Pacersa rezultatom 99-88. Pred prepunim TD Banknorth Gardenom Celticsi su došli do 13. uzastopne pobjede, što im je sedmi najbolji niz u povijesti kluba.

U prvoj èetvrtini su Celticsi veæ preuzeli inicijativu na terenu, dok u drugoj Indiana smanjuje prednost Celticsa, i odlaze sa -3 na poluvrijeme. Drugo poluvrijeme je bilo dosta izjednaèeno do pet minuta prije kraja, kada Celticsi dodaju gasa i bitnim koševima sa klupe dolaze do pobjede.

Kod domaæina je pet igraèa došlo do dvoznamenkastog uèinka, a najbolji je bio Paul Pierce sa triple-doubleom, 18 koševa, 12 asistencija i 10 skokova. Sa klupe su pomogli Davis sa 18, i Daniels sa 8 koševa. Na drugoj strani je Granger zabio 19 koševa, a vrlo dobro je odigrao i Roy Hibbert sa 17 skokova i 14 skokova.

Pozitivna vijest za Celticse je povratak Shaqa nakon 8.12. i utakmice sa Denverom. Celticsi su ovom pobjedom došli na omjer 21-4, a Pacersi na 12-14. Sljedeæu utakmicu Celticsi ugošæuju 76erse, a Pacersi Hornetse.

Latest Posts

NE PROPUSTITE