Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Braća Holiday žele nastupati zajedno

Braća Justin i Jure Holiday su na ljeto slobodni NBA igrači. Izvori javljaju kako obojica imaju tendenciju da nastupe u istoj momčadi.

„Ako se ukaže prilika da budemo u istoj ekipi to bi bilo ostvarenje snova. Obojica želimo pobjeđivati uz to odlično se poznajemo i razumijemo. Svjesni smo prednosti koje dobivamo igrajući zajedno tako da smatram da bi bilo odlično igrati zajedno u istoj momčadi“, kazao je Justin, stariji brat od dva Holidaya koji trenutno brani boje Knicksa.

„Ovo ne govorim iz razloga što smo braća, ali kada igramo zajedno događaju se pozitivne stvari za našu momčad zato što jedan drugog odlično poznajemo na parketu. Odlični smo na oba kraja parketa, a momčad koja ima takve pojedince na tim pozicijama stvarno bi trebala biti sretna“, dodao je Justin.

Na kraju je zaključio kako se previše ne zamara slobodnim tržištem  ovog ljeta, no ako se ukaže prilika za nastupanjem s bratom u istoj momčadi bez dvojbe bi prihvatio.

Da li ove vijesti govore kako će bolji brat Jure otići put New York Knicksa koji imaju oko 25 milijuna slobodnog prostora na cap spaceu, ostaje nam da vidimo

Latest Posts

NE PROPUSTITE