Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Braća Morris se pridlužila braći Dragić, u Clevelandu odličan odnos Jamesa i Irvinga

Marcus Morris i Sunsi su u ponedjeljak dogovorili četverogodišnje produženje ugovora vrijedno 20 miliona dolara. Phoenix sada na svom rosteru ima braću Morris i braću Dragić. Marcus će ove sezone vjerojatno igrativipe od prošlosezonske 22 minute po utakmici, argument imamo u odlasku Channinga Fryea u Orlando. Sedam minuta mlađi brat blizanac Morris popunjava pozicije tri i četiri.

Markieff Morris je potpisao 12 miliona veći ugovor od brata što znači da će za četiri godine u Phoenixu dobijati 32 miliona dolara. Markieff je ove sezone poslije All-star pauze zabijao prosječno 15,8 poena po utakmici i šutirao 52 posto iz igre. S novim ugovorom i boljim brojkama ulazi u ovu sezonu te su očekivanja u Sunsima velika.

Dok u Phoenixu raspravljaju o ugovorima blizanaca, u Cavsima ‘cvate’ ljubav između dva člana nove velike trojke.

LeBron James je biranim riječima govorio o svome novom razigravaču Kyrieu Irvingu te ga je čak usporedio s Tomom Bradyem, dodavačem New Engalnd Patriotsa iz NFL lige: „Nikad nisam igrao sa razigravačem kao što je Kyrie Irving, to je čovjek koji može uzeti utakmicu u svoje ruke.“ rekao je James. „On je naš razigravač, naš general na terenu i trebamo ga da nam stvara prilike i zabija u napadu.“ Lebron je govorio kako je teško bilo njemu i Wadeu igrati bez lopte, ali i da se tako privikao na ono što ga čeka u Clevelandu s Irvingom.

„Mislim da James to nije mogao reći bolje i vi možete misliti o tome što god želite… Probajte gledati u perspektivu momčadi sa mnom kao razigravačem. Moram nas dovesti u napad i voditi nas u obrani, biti svoj na terenu.“ dodao je Irving koji je prošle sezone bio MVP All-Star utakmice, a tokom regularnog dijela je zabijao 20 poena, uz 6 dodavanja.

Latest Posts

NE PROPUSTITE