Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Bradley Beal: Nezaustavljiv sam

Bombastična izjava Bradleyja Beala, ali bome i istinita (barem zasada). Svoju četvrtu sezonu u NBA ligi, Beal je započeo na impresivan način. Washington Wizardsi su, nakon sinoćnjeg poraza od New York Knicksa, na omjeru 2-1, a 22-godišnji branič bio je njihov najbolji strijelac u sve tri utakmice.

Ne skriva svoje samopouzdanje: „Stvar je jednostavna. Nitko me ne može zaustaviti.“

Impresioniran je i novi igrač Wizardsa, Jared Dudley: „Imamo istog menadžera i baš sam mu govorio da nisam znao da je Beal tako eksplozivan. Njegovo je samopouzdanje očito. Ovo mu je četvrta sezona, igra za novi ugovor, mukotrpno trenira. Iskreno, John Wall naš je najbolji igrač, ali Beal je najbolji strijelac. Bolja smo momčad kad je agresivan.“

Prvo je na otvaranju sezone ubacio protiv Magica 24 poena, da bi potom po 26 koševa utrpao Bucksima i Knicksima. Bradley će izgleda ove sezone dobiti puno više slobode nego do sada. Ako se po jutru dan poznaje, imat će najveću minutažu po susretu u karijeri, a već sada uzima čak šest šuteva više po susretu nego prijašnje sezone. Rekli bi, lako tako. Ali Beal je uz veći broj šuteva povećao i svoju efikasnost tako da šutira 47% igre (čak 50% za tri poena). Brojke koje će biti teško održati, ali ova će sezona vrlo vjerojatno biti njegova najbolja dosada.

Latest Posts

NE PROPUSTITE