Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Bradley Beal se nada povratku na parket

Bradley Beal, bek šuter Washington Wizardsa, vraća se treninzima sljedeći tjedan, a ovosezonskom debiju nada se u petak kada Washington dočekuje Cleveland Cavalierse. Beal je van pogona od 10. listopada zbog frakture lijevog zgloba koju je zadobio na drugoj utakmici predsezone protiv Charlotte Hornetsa. Operiran je dva dana poslije, a iz tabora Wizardsa puštena je obavijest da će Beal propustiti 6 tjedana.

Dakako, njegov eventualni povratak ovisit će o sljedećem tjednu i kako mu ruka bude reagirala na treningu. Nakon što su mu doktori dali dopuštenje za košarkaške aktivnosti, Beal je već u subotu odradio lagani šuterski trening s pomoćnim trenerom Davidom Adkinsom.

U proteklih 9 utakmica Beala je mijenjao Garrett Temple koji zabija 9,1 koš po susretu uz ne baš sjajan šut iz igre (35%). Povratak Bradley Beala zasigurno će razveseliti trenera Randyja Wittmana koji u Johnu Wallu i Bealu ima jedan od najpotentnijih bekovskih tandema lige. Washington je trenutno druga momčad Istoka s omjerom 7-2, a odličan miks između iskustva i mladih snaga u ekipi garantira napredak.

Latest Posts

NE PROPUSTITE