Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Brandan Wright ozlijedio rame, gotova sezona?

Krilni centar Golden State Warriorsa, Brendan Wright, u petak je ozlijedio rame i možda æe trebati operaciju od koje bi oporavak trajao izmeðu 4 i 6 mjeseci.

Wright je ozlijedio rame na treningu kada ga je pri pokušaju šuta obrambeni igraè žestoko udario u lijevu ruku. Medicinsko osoblje Warriorsa vrši pretrage, a rezultati magnetske rezonance æe biti dostupni u ponedjeljak.

Prošle sezone Wright je u prosjeku zabijao 8 poena i hvatao 4 skoka u nešto manje od 18 minuta po utakmici, a takoðer je bio odlièan za vrijeme trening kampa.

“Imao sam i boljih dana,” rekao je trener Warriorsa, Don Nelson. “Jedan je od naših najboljih igraè u kampu. Ozlijedio se i to nam je pokvarilo dan. Želimo mu sve najbolje i nadamo se da æe rezultati biti dobri.”

22-godišnji Wright veæ ima povijest problema sa lijevim ramenom. Unatoè ozlijedi, oèekuje se da æe Warriorsi s njim produljiti ugovor kroz sezonu 2010/11. Iako se oèekuje da Anthony Randolph bude starter na poziciji èetvorke, Nelson je rekao da je tijekom trening kampa Wright bio bolji igraè.

“Bili smo jako zadovoljni njegovim uèinkom i napretkom,” rekao je Nelson. “Mislili smo da æe zaista biti znaèajan faktor ove sezone. To je veliki gubitak za nas. “

Latest Posts

NE PROPUSTITE