Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Brandon Bass ostaje u Bostonu

Svoju potvrdu da æe ostati u Bostonu danas je dao Brandon Bass. Marljivi krilni centar zadovoljan je uvjetima u Bostonu te æe potpisati novi trogodišnji ugovor s ekipom.

Brandon Bass je èlanom Bostona postao prije poèetka prošle sezone, kada je mijenjan iz Orlando Magica za Glena Davisa i Vona Wafera. Èelnici Bostona oèito su zadovoljni njegovim uèinkom te æe potpisati trogodišnje produženje vjernosti. Još nije poznato koliko æe Bass zaraðivati, ali pretpostavlja se da æe to biti oko 5 milijuna dolara godišnje.

Boston je tako nakon ostanka Kevina Garnetta osigurao produženje ugovora još jednog visokog igraèa. Tome možemo pridodati dogovoreno potpisivanje Jasona Terryja i dvojicu rookieja koji bi trebali brzo pronaæi svoje mjesto u ekipi, Jareda Sullingera i Faba Mela, a još je moguæe i produženje ugovora s Rayom Allenom. Boston æe i sljedeæe sezone biti pri vrhu Istoka i ponovno napadati naslov prvaka.

Bass je dolaskom u Boston dobio najviše prilike za igru u dosadašnjoj karijeri te je prosjeèno postizao 12,5 poena i 6,2 skoka za 31,7 minuta provedenih na parketu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE